Keď pred sebou vidíš
len cestu plnú prekážok,
to bude dobré
ver tomu, ver v seba
a to dobré príde
"Niekedy je lepšie
skočiť, a krídla
si nechať narásť
až vo vzduchu"
Chcem ťa vidieť
a chcem ťa vidieť usmiatu...
Vidieť ťa smiať
a chrániť tie iskri
v očiach
vidieť ťa tam
kam mieriš
To bude dobré
aj keď to dnes
možno nevyzerá
to bude dobré
nech zaznie tvoj smiech
ty si tá hviezda,
nasleduj svoje sen
a tvoje sny budú viezť ťa...
Pomalu kráčej stále vpřed,
ve tvých snech je celý svět...
Krásný den, Davi :)
01.04.2021 22:16:34 | Emily Říhová
Ano Davi, naše sny nás stále posouvají dál.A k těm nejkrásnějším snům se nejde cestičkou vydlážděnou.
Ať Ti stále svítí Tvá Hvězda na cestě Životem.
..ST..
25.03.2021 22:55:03 | Jaruška