Som ten koho nebavilo
hrať podľa cudzích pravidiel
som slobodný, som dezertér
už viac nie som ten
kto verí vašim slovám,
že som nikto a nikým zostanem
sny sa neplnia len vyvolením
lebo taký nie je nik
ku šťastiu je predurčený
každý- ty aj ja
preto o tom rád píšem,
preto mi to v srdci hrá
neprestávaj veriť, neprestávaj sa snažiť
a príde deň kedy ťa ani vlastný tieň nespozná
Som dezertér zo starého myslenia
aj keď s natrhnutým rukávom-
som ten kto svoje sny má,
ten kto sa nesnaží byť lepší
ako niekto iný
ale najlepší ako dokáže
som ten kto ešte stále píše
a pokúša sa rozdať
čo najviac toho úsmevu
nemrzí ma že som sklamal
tých ktorí mi neverili
lebo ja som autor svojho príbehu
...Keď si už niekedy počul
"to nedokážeš, na to potrebuješ
čokoľvek čo nemáš,"
mýlia sa
never im, prosím nie
máš na výber: dať za pravdu im
alebo sebe,
rozhodni sa pre seba
lebo len ty si so sebou
od začiatku až do konca
a tvoje sny,
tvoje šťastie
je rovnako dôležité
ako šťastie druhých...
Věřit sám sobě,jít svojí cestou a neubližovat druhým..Krásně vyjádřeno milý Davi..
..ST..
25.03.2021 22:57:13 | Jaruška