Ležím tu ležím
naprosto netknutá
naprosto netknutá
ve věcech zamknutá
zamknutá věcmi
bolestí a zmarem.
ležím tu ležím
noc je mi darem,
alespoň můžu spát
noci naslouchat
naslouchat
svému dechu
a tvému chrápání,
což můj spánek
daleko zahání
tak tu ležím
už ani nespím
v tom pomyslém
světě iluzí
čekám
na probuzení
na probuzení
ze sna nevědomosti
na vysvobození