Prešiel tou tmou
lebo vedel,
vedel že chce byť s ňou
a nie stále,
nie stále s inou
túžil po objatiach,
bozkoch
a cítiť že je to naozaj
Stále tie isté chyby
ho už nebavilo opakovať
chcel cítiť lásku
tak ako vtedy
keď ešte nebol zrazený
toľkokrát na zaprášenú zem
túžil po milovaní
zdravom- nie len dravom
zhltnutý a trávený davom
vedel že milovať dokáže
len si nebol vždy istý
či si to zaslúži
toľkokrát sklamal,
hral a klamal
a tak len dúfa
že ešte nádej má
keď už prešiel tou tmou
možno musel prejsť
tým všetkým, lekciami
aby pochopil že chce byť s ňou
a skutočne milovaný...
Někdy jsou cesty křivolaké
nikdo netuší kdy se potkáte
a krásná láska zahoří
ze dvou jeden pár utvoří...
Hodně štěstí, Davi :)
11.04.2021 21:46:56 | Emily Říhová