Hej, dievčina
na čo myslíš
keď pozeráš
mi do očí
hej, dievčina
čo cítiš
keď dotknú sa
naše ruky
hej, dievčina
spomeň si na mňa
keď budem ďaleko
a keď budem nablízku
snáď budeš namäkko
keď budem nablízku...
Hej, dievčina, dievčina
na čo si myslela
rád by som vedel
hej, dievčina, dievčina
rád ti z tváre vyčítam
všetko, čo bojíš sa vysloviť,
všetko, čo povedať chceš
ale mi nepovieš
Pozerám na teba, na teba
ale nie som si istý, istý
čo to v tvojej tvári vidím
len si želám, len si želám
aby to bolo,
aby to bolo šťastie
nie som dokonalý, nie
ale nečakajú ťa pasce,
a lži len v rámci zábavy
keď ťa budem chcieť prekvapiť,
hej, dievčina
kedy sa prestaneme hanbiť
ja ten krok k tebe
spravím
len neustúp odo mňa,
len zostaň pri mne milá,
milá moja dievčina
Krok vpřed, krok vzad
jen když chcete tancovat,
svou lásku u sebe mít,
V objetí spolu jít...
Hezký večer, Davi :)
19.04.2021 22:34:09 | Emily Říhová
no tentokrát nevím Dávid, myslím tím to zdvojení rýmu a pak ve steném verši dvakrát...jinak hezký, Dávid...krásný den...m
12.04.2021 10:48:29 | mapato
Moc se mi líbí..a nemůžu si pomoci..opět ve mě vyvolává pocit písňového textu..člověk by jí zpíval:)). Pekná je milý Davide. *ST
11.04.2021 13:40:30 | jenommarie
Ak mám byť úprimný, momentálne letím na ľudovkách a je dosť možné že sa nejaká hudba podpísala v básni :D nevylučujem túto možnosť :D ďakujem Marie :) mám radosť, že si ma navštívila :)
11.04.2021 13:44:12 | Dávid
Určitě to bude tím :)).
I já tě ráda vždy čtu a opatruj se Davide.;)
11.04.2021 13:52:07 | jenommarie