Anotace: ...
Dokud slova tečou proudem
A bolest srdce tiší
Dokud rýmy v ovzduší
Moje duše slyší
Dokud barvy nevyschnou
A šrámy citů hojí
Dokud štětce neztvrdou
A umělci se neozbrojí
Do té doby mohu plakat
A klidnit mysl v bezpečí
Mohu věřit na romantiku
Než mě život přesvědčí
Že není o co stát
.
.
.
Přesto na věky věků
Věřit, žít a milovat
O své místo v tomto světě
Budu navždy bojovat
ahoj ty romantická bojovnice
hezky sis to poskládala...tak je to taky dobře...
milá Klárko, hezky si ještě užívej dnešního dne...m
19.05.2021 17:31:04 | mapato