Anotace: Uběhlo mnoho let, co jsem tu nebyla ... a je to velmi zvláštní pocit :)
Otevírám …
Vzpomínky zavřené hluboko v srdci
…..na bolest, která mi srdce rvala a dnes tiše spí
…..na štěstí, které dávno odešlo, a přesto ve mně zůstává
…..na naději, která zmizela a teď se ke mně vrací
Už nejsem svým stínem
Už Tě nehledám
Smíření
Zmoudření
Doteky smrti i života
Vím … Můj smutek není větší než Tvůj
Otevírám …
Svou náruč, abych přijala vše, co přijít má
Živote, učím se Tě milovat
Mám nutkavou touhu tu zanechat komentář, abych vyjádřila jak moc se mne báseň dotkla...hluboko, něžně...Mám však pocit, že to slovy nedokážu vyjádřit, jsou příliš chabá. Asi půjdu dál...a nebo ne.
Nádherné verše...
14.05.2021 00:31:10 | Klára Němcová