Anotace: Táto báseň mi príde ako jemná odchýlka od mojej zvyčajnej tvorby, ale má špeciálne miesto v mojom srdci.
Zvieravé dotyky
Hlasité bitky o
Krabičku na cigy.
Včerajšie výčitky
sú dnešné prežitky.
Deravá deka.
Do brka
ganje tak od oka.
Zo starého gramofónu
hrá rozladené blues.
Pravá, ľavá,
nálada hravá.
City sú bokom
Láska je zábave
hlavným sokom.
Špinavé sklo.
No vidíš cez neho
až do hĺbky mojej duše
z ktorej trčí
koniec šípu z tvojej
Kuše.
Zatím Tvá dílka se dají číst, protože pravá láska jde až do samé hloubky naší podstaty, že :o) A každému trčí ze srdce asi mnoho osudných šípů :o)
07.06.2021 16:59:17 | Crazymike