První zaměstnání
táhne mě k zemi
nechci psát o hmotě
nechci jíst hutné jídlo
nechci být stahován dolů
nechci být vyčerpaný
nechci vstávat tak brzo ráno
chci psát se zavřenýma očima
o harmonii...
žít ve své poezii
najdu si pár tónů
jen pár...
najdu si vztah
aby slova a myšlenky
byly jedna báseň..
objevím skrytou stezku
v posvátné krajině
mého srdce
a vydám se po ní
slibuji...
.....Každý nechť ji objeví,přeje li si to.....A Tobě šťastné vykročení....
sliby se mají plnit...ty sobě dané.....Ji./úsměv/
02.07.2021 12:28:06 | jitoush
Hezky mě tvá slova naladila a pak jsem to uviděla. Hrubku. Oči mi krvácí. Achjo.
01.07.2021 15:56:41 | její alter ego