Báli sme sa
otvoriť tie dvere
ale riskli sme to
a dnes sa máme skvele
Báli sme sa
čo čaká nás?
neľutujem jedinú chvíľu...
Jedinú chvíľu s vami
Čo čaká nás?
nevie zrejme nik
čo čaká nás
dozvieme sa v pravý,
v pravý čas
Nepýtaj sa ma
čo nás čaká
lebo jediné čo viem
je že si to užijem
už sa nebojím,
neštítim
novým veciam,
netrápim
kvôli rečiam
Smejem sa
aj keď na to
nemám dôvod
bez záujmu
koľkých naštve
úsmev na mojej tvári
Čo čaká nás?
neviem
ale som odhodlaný
že prežijem
každú chvíľu
plnými dúškami
akoby mala byť posledná...
Co čeká nás?
To nikdo neví,
však život má spoustu krás,
co čas nám zjeví...
Krásný večer, Davi:)
28.07.2021 21:54:28 | Emily Říhová
Ďakujem Ray a Protos :) presne tak, máte pravdu. nie je posledná a má sa každá chvíľa užiť, nie len prežiť :)
16.07.2021 15:26:33 | Dávid
užívej si každou chvilku, je originální, ale není poslední :)
16.07.2021 11:51:10 | Ray Magini