Vzkaz pro pana
Seiferta
Ožívá ve mně díky Vám,
ožívá ve mně díky Tobě.
Pozdravy předám, přísahám!
Až jako on, já spočnu v hrobě.
Až budou mi nad hlavou chóry znít
a svíčky ubývat podél těla.
Řeknu mu...“Žil jste!“ I já směla žít,..
K tomu tak dlouho, jak žít jsem chtěla.
Pak předám mu vše, co jeho jest.
Pozdravy, obdiv, jak se sluší.
Nemalé díky, že jednou z cest,
prošla jsem rýmy s jeho duší.
A kdybych věřil na nebe
kde se lze dívat a usmívat
kde člověk živí se citem
ne chlebem
Dar krásy umí řvát.
08.08.2021 05:58:02 | Now
jdi, budeš očarován
zpívej, máš komu
a nelži
J.S.
30.07.2021 09:40:49 | ttragelaf
..Šel jsem a nelhal
A vám, mé lásky
jen trochu. :-)
...chvilku mi to trvalo.
Jsem pár desítek let pozadu
nebo možná taky ne...:-)
30.07.2021 14:19:24 | Dreamy