Byla jedna malá Drnda
něco chtěla, né moc víc
Zevnitř něco vykuchala
není to však stejně pryč.
Vyhrála to, v mysli své
dobře, klidně vyhraje.
Do sklenice víno
v půllitru zas voda je.
Cigareta, její kouř
uvnitř třeba je jen poušť.
Do srdce se zahrabala
nechala tam jenom spoušť.
I poušt se už zazelená
bude v mlze zahalená
Nebude v ní ale sníh
jenom stromy v álejích.
X X
X
X X