krása je klec, nepoznáš jestli tě někdo opravdu miluje pro tebe samou, jestli mu nejde jen o maso,mozek většinou nehledá a srdce a duši? ani neví že ji máš...je jen ten zevnějšek co se okouká časem,krása je obchodní tah na branku, vidíš krásné vysmáté modelky?...ale je to tak opravdu co vidíš na plakátě a co uvnitř opravdu je? bolest, slzy,využití a drogy,jasně jsem dnes zase pesimista .) svět nehledá duši ale to co se dá prodat a koupit...duši chce jen ďábel ten jedinej je chytrej.)
22.08.2021 16:30:58 | xoxoxo
Někteří muži jsou tak často posedlí svojí moudrostí ...
Jako jsou některé ženy posedlé svojí krásou ...
A pak se chovají jako "smyslu zbaRVení!"
21.08.2021 22:40:35 | Fialový metal