znovu se nalézám
v síle
lásky a moudrosti
otevírám se dokořán
nebojuji s žádnými
mocnostmi
ani s větrnými mlýny
předsudky
odsudky
napospas sobě
samým ponechávám
má lásko
tolikrát zraněná
znovu obnažíš
svá běloskvoucí ramena
v jasu sebe sama
zazáříš
již zítra vzlétneš
za vším
čeho dnes sis vysnila
Kdybych někdy vzlétnout měl ...
Chtěl bych být jen FIALOVÝ metal MOTÝL :-)
A rád bych POUZE ještě jednou přivoněl !
K věcem co jsem dávno pozbyl ...
14.09.2021 13:32:46 | Fialový metal
Mám Zdeni teď stejné pocity **
Děkuji..žes zde a že TĚ můžu číST.;)
14.09.2021 08:51:53 | jenommarie
Po přečtení ...se mi chce praštit s perem v kanceláři a odejít si plnit sny ...
Moc inspirativní
14.09.2021 08:22:37 | Alice Ptáčková