Polámaná
znovu vstala.
Tolikrát!
Upálená
žádná šťáva.
Jen popel zbyl.
Tvá voda živá
probouzí
tu co neměla z čeho růst.
Láska,
co nosila
hluboko v sobě,
vrací se
v tvých očích,
v tvých dlaních,
které nosí
její vlastní krev
skrze tvé žíly.