Když se jeden drží
a druhý přehlíží *:(
Láska je v srdci trpělivých..
a hlavně i v srdci těch,
kteří jí chtějí a potřebují.*ST
Když srdce zavře cit..
a v běhu všedních
vůně lásky.. vyprchává.
To smutkem pro duši
a hlavně pro život se stává.*
Hodně štěstí přeji.
09.10.2021 21:13:24 | jenommarie