končím
já končím
nemám na to
nemiluji tě
jako ty mě
tvé životní tempo
je pro mne neustojitelné
a proto končím
nevěřím ti
neumím ti lhát
s tebou se loučím
ty budeš vždy pokorně životu podléhat
a já tě jenom zdržovat
leť a neohlížej se
taky nebudu
všechny ty druhé koleje
to co se se mnou poděje
já končím
od zítřka jsi cizí člověk i pro mě
jako já pro tebe
nikdy jsme si nevěřili
jenom podpořili
já končím
jinak se zničím
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Rozmarýna, Psavec, Marten, mkinka, paradoxy, Alice Ptáčková, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (4)