Střechy měst
z nich voda kape
na fasádách otisk dne
co šlape
Jen tak plyne
v rytmu času
den co mění svoji krásu
Pro každého
trochu jinak
jako by se vysmíval
pyšný jako paví král
co se o nic nestará
jen si s námi zahrává
že má tolik barev
a nikdo mu nestačí
Položí tě na záda
řekne dobrou noc
až se vzbudíš
zas tě má
sobě pro radost