Antidepresiva
Mám mysl pod clonou
jako bývá měsíc za mraky
clonou která mi pomáhá žít
a zároveň život zabíjí, výměnou za klid.
Mám skryté slzy za clonou
a odbourávám zlozvky
Za chemickou clonou
mám taktéž skryté i výkřiky...
Ale tam někde uvnitř je pohřbena pravda
hořím když se jí snažím vykopat
Čím dál tím víc si něco ve mě žádá
prostě chodit kolem a spíš se jí nevšímat.
Nechci tomu ale propadnout
chci být víc než k lítosti
Je ve mě zatmění měsíce,
které clonou zlé řeky přemostí.
Ale tam někde uvnitř je pohřbena pravda
hořím když o ní otevřeně mluvím
Proč musím žít chemický život
sám tak úplně nevím...
Ten oheň bolí k zešílení
Nemůžu ho vydržet
Nemám sílu být ten
kdo si nechává na sobě záležet.
Přečteno 170x
Tipy 8
Poslední tipující: OpilyJohn, šerý, J's .., mkinka, Marten, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)