opil jsem se v garáži
mé myšlenky naráží
můj život se skládá z básní
někdo jiný blázní
našel jsem si novou múzu
nehledal jsem žádnou lůzu
beton všude kolem je
pot mě při tom polije
čtu jenom, když je mi smutno
ale vám to je putno
tlačí to tlačí
tak a stačí
konec jsem řekl
mnohokrát klekl
můj život se skládá z veršů
nesnáším oříšky kešu
žiji si jako prase v žitě
závidí mi každé dítě
žiji si jako král
nedostaneš mě na bál
žiji si
a zasloužím si
málem jsi mě oběsila
málem si mě zabila
to jak jsi mě kastrovala
to jak jsi mě topila