Koupaná v červáncích
zpívala písně oblačných racků
líbaná na spáncích
prchavou chvílí pro otázku
Zeptat se přízraků
oblohy blízké podvečera
s úsměvnou nadsázkou
co bylo dnes, zítra a co včera
Nevěda hodiny
příchodu božské navštívení
nebeské tóniny
co bylo, je a není
Poznaná životem
v niterném probuzení
v lásce být tichý sten
očima vlídné pohlazení...