Múzám
Jen díky Vám
se snažím najít slova,
do kterých mohla bych si
všechny touhy schovat.
Jen díky Vám
se jako snivá Dreamy,
den co den potýkám
se všemožnými rýmy.
Jen díky vám
a stihnu -li to v čase,
než zcela odkvetu ...
Vám dám se v celé kráse.
Jen díky vám,
mé vzácné prostohlasé.
Múzy tě určitě milují píšeš krásné verše a já se na ně vždycky těším, když vidím značku Dreamy. Zdraví Danaska.
24.11.2021 21:48:59 | danaska
Múzy jsou poetickým větrem. Vanou si kolem našich uší a kdo má literární sluch, naslouchá.
24.11.2021 00:07:39 | šerý
Krásná, prostě.. I must be dreaming.)
23.11.2021 17:54:14 | Constantine
Tichost tvých psaných slov je půvabná.
23.11.2021 17:41:05 | Slav Milo