Tenhle svět
už za moc nestojí
po staletí
spolu lidé bojují
o všechno možné
O zlato
o ženskou krásu
a lásku
o svého Boha
Odpadky nás chcou
zavalit
Asponˇ zima
se nám vrátila
venku je bílo
a to mám rád
můžem se zas trochu smát
i když je čas na kabát
No to by bylo..aby jsme se nemohli i smát. Úsměv je lékem a úsměv posílám;).
28.11.2021 20:30:06 | jenommarie
Každý ať si upraví dle svého, třeba:
a to mám rád
můžem si zas trochu hrát
a pod peřinou si i zaš...
28.11.2021 09:50:35 | Lesan-2