Dneska v neděli
šel jsem zasněženou
krásnou Opavou
a břehem řeky Opavy
Na vodě divoké kachny
se na mě smáli
neprošlapaným sněhem
prošel jsem pod mostem
do Kateřinek vedoucím
Zastavil se u bratrance
Hanácká vodka
chutnala mi sladce
Potom jsem se rozloučil
do tmy světlé vyrazil
nazdobeným centrem města
pěkná byla moje cesta
Známého jsem taky potkal
že prej atˇ du s ním
koupil malou vodku
u vietnamce v obchodě
dvakrát jsem se napil
zdála se být v pohodě
On že něco má
řekl tak se měj
zima pěkně začíná
sem ted' veselej
Vesele je z vodky. Jak momentka Ruské fotky.
Pobavils a fajn chvilka u tebe*
29.11.2021 01:26:24 | šerý