Fujavice meluzína
okolo lesa černého
v něm zvěř se schovává
a potok je už zamrzlý
hajný rajon obchází
a krmit chodit musí
Děda mráz
svou holí vládne
a na všem
bílé nic
To všechno
je tu pro nás
až
do přírody půjdem
až vypadneme z domu
až televizi vypnem
Podívat se někam ven
dojet autem
k poli bílému
a pak pěšky
někam k lesu
někam
kde je klid a mír
Klid a mír do celého prosince přeji a méně doteků dědka mrázka .)
01.12.2021 09:23:53 | Constantine
To je fakt. Přírodě zástrčky není třeba. A ten "program" tak utěšeně pestrý.
Pěkná procházka, ruku v ruce s poezií*
01.12.2021 01:16:57 | šerý