Růže když rozkvete
voní jako sen
hned je krásně na světě
pohádka jen
A dešt'ové kapky
na lístcích
říkají že vzduch
je čistý
Trny potom varují
že nemáš si být
tolik jistý
život vždycky
překvapí
Pěkná báseň, díky za to, že jsem mohl číst. Pěknou neděli .)
12.12.2021 20:16:19 | Constantine