Si radosťou v duši,
si iskričkou
v mojich očiach
áno si
to ty
kvôli tebe som
živý a plný
viery
že stať sa môže
naozaj všetko
ale môže to
a bude to!
niečo nádherné
Nebyť teba
dnes nepíšem
tieto slová
ktoré chcem
venovať tebe,
mami
Si nehou
ktorou objímam,
si plameňom
v mojom srdci
ktoré stále cíti
a túži
smiech a lásku
posielať ďalej
si tým svetlom,
záchrancom,
mamou
kvôli ktorej som...
Ďakujem
Krásná, Davi, mamince určitě vehnala slzy do očí... opatruj se (*)
21.12.2021 21:18:39 | Emily Říhová
Davide..je nádherná..ta TVÁ děkovná, maminka musí mít velkou RADOST *;)
19.12.2021 20:33:52 | jenommarie