Vánoční přání...
Sic nebudou vločky zem zakrývat
a ani tuhý mráz nezkrotí u cesty stromy.
My budeme pospolu tu krásu zažívat,
jak voní vše kolem nás Vánocemi…
Všem svým přátelům z modrých stránek,
přeji ať Vánoce jsou třpytivé, jak voda ze studánek.
Ať Vánoce jsou pokojné a se všemi blízkými u stolu,
a do nového roku štěstí, zdraví, pohodu...
Přečteno 261x
Tipy 17
Poslední tipující: přema, Špáďa, Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, mkinka, Sonador, Rozmarýna, paradoxy, Protos1182, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)