Anotace: ...
Nezbyl Ti kousek ?
Cukrovka se blíží !
Doplním vápník ...
Hořčík ...
A jiné minerály !
Umírám hlady ...
Víc žízní ...
Po pivu co teče tady !
Mě TA chuť láká !
Ať Covid, má padáka.
27.12.2021 14:05:34 | Fialový metal