Po horách chodí
kdo odvahu má
ten co se nebojí
ten kdo je zná
Chodí a nebloudí
ví kam má jít
po cestách zavátých
kde leží klid
Po cestách zavátých
kam se mu zamane
cestou i necestou
než slunce zapadne
Když už je schované
on sedí v chatě
dívá se do krbu
popíjí čaj
rozjímá o kráse
horský to ráj
Krásná * musím si udělat čas na tvé básně, škoda je neprojít, opravdu pěkně píšeš:)
25.01.2022 22:57:33 | jenommarie