Vyjížďka na koni
Anotace: Jezdkyně vyrazila zimním krajem
Na bílém koni jede
z vloček plášť ušitý
po sněhu,nebo ledě
poklad v srdci ukrytý
Jako mlha za ní
bílé vlasy vlají
kůň běží plání,
kde vločky tají
Jezdkyně na koni
cvalem sníh zvedá
kopyta tiše zazvoní
a marně cestu hledá
Jezdkyně celá zbledla
udýchaná z koně slezla
a když oprášila sedla
předala mi svá žezla
Přečteno 153x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Sonador, mkinka, šerý, Iva Husárková
Komentáře (0)