Anotace: Není
Kéž by to tak bylo...já u spousty lidé auru vidím jen mlhavě šedou a to dobře není.
Ale Tvé verše se mi líbí.
02.01.2022 22:24:19 | Jarunka
boží. ST. jeněcovevzduchu krásného, co nás čeká a nemine. přeji Ti všechno dobré v Novém roce... i bez sněhu. děkuji za něhu. :-))
01.01.2022 02:51:40 | Iva Husárková
Ano, štěstí se všedně usmívá. Žije z maličkostí a chodí v prostých šatech. Jen pár Reklama s Nenasytou, se jí šklíbí, směje. Však ona je má u ...
31.12.2021 15:29:09 | šerý
Souhlasím šerý, vystihl jsi to přesně a přeji také vše nej, nej:-)
03.01.2022 18:54:43 | Jeněcovevzduchukrásného