Mých básní pevná síť
Mých básní pevná síť
natažená kolem dokola
nepohne se ani o píď
a v bouři života odolá
Sítě pevná mají oka
do nichž chytím slova
vždy párkrát do roka
vznikne báseň nová
Když uplavou ze sítí
verše,jako dravé ryby
další básně se chytí
které se lidem líbí
Přečteno 215x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Marten, Sonador, Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)