Stavební suť
Nemilosrdná demolice.
Rigidní pohled do tmy.
Nevraživá odhodlanost.
Vybudovat pro zbourání.
Zbytky suti
z rozbořeného domu.
Rozdrcené kusy
pevného betonu,
rozpraskané cihly
pod tíhou osudu,
kovové dráty
podlehlé korozi.
Keramické kachle
kdysi obkládající
malebnou kuchyň.
Jak se cítí, když ztratí?
Přečteno 179x
Tipy 7
Poslední tipující: V.N.Losinský, Stanislav32, mkinka, Koala, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)