Vyzáblá dívka na refýži
trolejbus snažně nevyhlíží
radši by ještě několik chvil
spala pod střechou jedné z vil
Ty zachytíš..kdejakou chvilku:)
08.01.2022 23:01:47 | jenommarie
Taková mini a zas tak dobrá!
Inu pěkně Ti to píše M, pěkně..
03.01.2022 23:52:19 | Lioness
Procházím dalším stupněm katarze
Lio
Nesmírně mě blaží Tvůj komentář
Já snad budu hrd.
04.01.2022 00:29:24 | kudlankaW
Tobě to zase píše
Ty můj
,,prvorepublikový,, brácho :-)
poezie vykreslená pastelovými barvami
od básníka
který umí přirovnat
dámská ňadra
ke kopečkům zmrzliny
ST
03.01.2022 18:28:47 | piťura
Mistře v tazích
Při nichž
Lidé bývají nazí
Už dobré tři měsíce nepíšu o ženách. Už jsem zanevřel na ženy.
Jen si přečti něco od října 20
Díky za náklonnost barde
03.01.2022 18:57:16 | kudlankaW