ty jediná jsi mě zachránila
ty jediná jsi uvěřila
umírám
raději zemřít jsem chtěla
ach beznaději
beznadějná
hudba sfér mě zachránila
kdosi na mne chrlil slova
mnou nevyslyšena
odrážela se od holých stěn
chladná
kalná
voda
jen hudba sfér
celou mne prostoupila
zněla
znělá zněla
rozeznělá
Úžasná je tvá poezie .) Rád čtu
31.01.2022 15:43:55 | Constantine
... a člověk nemusí mít ani hudební sluch. Jen se nechat hudbou unést a otevřít.
28.01.2022 01:29:10 | šerý
všechny a vše … všeobjímající… každý tón … jedinečný … a přeci … aby jediný tu nechyběl … hudba sfér … hudba sfér… děkuji …šerý… úsměv.z
28.01.2022 05:47:30 | zdenka
Dokáže pozvednout radostné tóny
rozpustit bolest mezi nimi
kal se rozestoupí
jako ve vodě tempery
když přijde sebenalezení* ;)
Zazněla Zdeničko..jako vždy,
děkuji a úsměv letí
27.01.2022 23:37:41 | jenommarie