Suchdol nad Odrou
Lidé tu netrpí nudou
Všichni spokojení budou
I s moderátorem Rudou
Suchdol nad Odrou
Netrpí tu ani prudou
Oni se vším spokojení budou
Suchdol nad Odrou
Suchdol nad Lužnicí
Jsou obyvatelé slavicí
Třesou si při tom pravicí
A jsou všemu přejicí
Suchdol nad Lužnicí
Tam jsou profici
Suchdol nad Kroměříži
To mi srdce tíží
Tam nebude blaze
Kroměříži platí dráze
As
a to blbostem kvas