Pravá láska
všechno mění
člověk je jak v ráji
Odpovědnost
občas ničí
patří k ní však
taky
Nedá se to
oddělit
je to stejný
svět
Navždy spolu
v duši být
i když každý
sám
nebo s někým
jiným
to se stává
stává občas nám
nám všem
neutíkám
Jsem rád
že tě mám
Pěkně jsi to napsal, je to tak, tak hodně štěstí .)
23.02.2022 14:03:47 | Constantine
Hodně krásných chvilek*
pěkně napsané File.
22.02.2022 21:54:03 | jenommarie