ráno sněžilo
zahlédla jsem ještě
vaše stopy ve sněhu
než zmizely z dohledu
ve sněžném oparu
umyla jsem si ruce
ve vodě proudily
vaše doteky
zůstáváte dál
v mém srdci
až jednou vrátí se
sněhová vánice
vím
že tam budete čekat
vy
abychom si znovu
podaly ruce
tiskly se
jedna ke druhé
ještě více