Setkání.
Anotace: Posílám polibek, mamko moje Zlatá.
Až loď dopluje na druhý břeh, podáš mi mamko jistě ruku,
abych suchou nohou stanul Tam u vás v jasu, klidu, tam nebude bída,
ale hory klidu.
Pak spatřím jistě, jak mě teta Lola mává z dáli a blíží se ke mě,
tady budeme jednou všichni ve Světle a ne ve tmě.
Jsem si tím jist a proto smrťáku z tebe strach nemám,
spíše se těším na druhý břeh, na uvítání mích blízkých,
na odpočnutí, Ježíši Kriste vím to jistě.
Přečteno 121x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Amonasr, Sonador, Vivien, Jarunka, šerý, Psavec, Protos1182, WWW
Komentáře (3)
Komentujících (3)