Vzpomínky
Měsíc dnes voní červeně
pomerančové nebe
sklepává mraky do polštáře
večery v divadle -
bez scénáře
památník v parku
padlý hrdina
světla a lavičky
městská spodina
Měsíc dnes voní červeně
jde žena s chlapcem
tím parkem
uplakaná
z dávných vzpomínek
malý Martínek
neúplná rodina
je večer -
purimová hostina
Přečteno 312x
Tipy 18
Poslední tipující: Alala, Stanislav32, girly_name, R.C.Šumbera, Imaginant, Jeněcovevzduchukrásného, kudlankaW, DH22, jitoush, Marten, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)