Zavriem oči a
vraciam sa do doby
keď bol internet
v každej druhej
domácnosti
a počítač zapadal prachom
lebo sme vonku
vyhľadávali tie radosti
Zavriem oči a
vidím ako sa smiali
v nádeji že ma to raní
a mňa to ranilo-
naozaj
ale už nie, už to nebolí
lebo som ďalej než
som vtedy stál
a dúfam že vy tiež,
že nie ste hlupáci
ktorými ste boli
a že keď sa
náhodou stretneme
bude to v pokoji
so smiechom, ktorý
za to skutočne stojí
Zavriem oči a
vidím ako píšem
prvú báseň
viem kvôli
čomu vznikla
nebola radostná
ale radosť priniesla
časom
lebo začala to,
čo začalo
a čo trvá dodnes
Zavriem oči a
vidím čo čaká ma
lebo sny sa plnia
zavriem oči a
cítim čo cítim
od prvej knihy-
lásku, vďačnosť
všetko to krásne
kvôli vám
dnes píšem pre radosť,
šťastie a vieru
že zaslúži si každý
jeden na zemi
cítiť sa naozaj šťastný
Zavřu oči
a vím, že každá chvíle význam měla
zavřu oči
a vím, že každá mě ke štěstí dovést chtěla...
Hodně štěstí, Davi :)
10.05.2022 22:12:11 | Emily Říhová