pořád se snažíš
nevracet k minulosti
dělat věci správně chodit včas
slušně oblečená učesaná
nejezdit moc a hlavně nejezdit načerno
nečmárat do knížek na stoly na zdi
nevzpomínat hledět si svýho a to zejména
hledět dopředu dopředu dopředu
protože vepředu něco čeká
říkaj to celej život někdo na tebe čeká
tenhle to nebyl a tenhle taky ne dívej se dál jako slušná holka
co na tom že takhle to vůbec nejsi
ty ani vzdáleně a co na tom
že tam kdesi vzadu kam už se nedíváš
v jednom jediným hloupým nedostupným tónu
je to všechno co kdy znamenalo doopravdy mít
slyšelas to tolikrát tolikrát za sebou
jako by se snad existence dala zachytit vyposlouchat a navždycky uvěznit
jako by se čas dal ohnout jak pružina cos v pěti letech pouštěla u babičky ze schodů
byla duhová na každým schodu trochu zachřestila a když dopadla úplně dolů na zem
pohltila
sama sebe
...smutný, ale ze života jakej je, skvěle vyjádřený, jako vždy u tebe...;-)už název je beST...rád tě tady zas vidím...
04.04.2022 18:53:41 | Marten
zase po čase jeden dost dobrý text tady :) navíc líbí se mi i název
03.04.2022 22:51:44 | xoxoxo