Vznášel ses, blbečku, jako na obláčku,
troubo, fakt myslels, že je to láska?
Tak už se prober, odstřihni ji z háčku,
tahle ta bublina, je dávno prasklá...
Cožpak to vážně ty pako nevidíš,
že s jiným vodí se a vřele laská,
no prostě, vole, už se jí nelíbíš,
ta tvoje bublina, už dávno praskla...
Neposer se, a zkus se zas usmívat,
zvládni to, tentokrát bez fiaska,
je přece mladá, tak si chce užívat,
ta Vaše bublina, je stejně dávno prasklá...