Romeo a Julie(raper Majself a jeho ženuška Julinka)
On úspěšný slovenský raper
ona krásná modelka jeho žena
jejich rozkošný synek
už teď výborný fotbalista
rodina ve které ctí se
upřímnost věrnost a láska
rodina obyčejná a přitom výjimečná
ve které nejsou žádná klamstva
ÚŽÁSNÁ RODINKA I JEJICH ZVÍŘECÍ MILÁČCI
Přečteno 179x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)