na vaše zamávání
nezapomenu
bude mě provázet
životem
jako vaše modlitba
za mé syny
jdeme jedním směrem
ač se vzdalujeme
jsme si blíž a blíž
( zdání pošetilé )
lehce se snáší list
tulipánu
jako by ho
neviditelná ruka
kladla na stůl
jako by tu ještě
někdo seděl
a na rozloučenou
prozářil svět
neopakovatelným
sotva znatelným
pohybem
v poledne jsem před domem zahlédl rozkvetlé tulipány...kéž dokvítají co nejdýl***ST*
23.04.2022 20:46:07 | Frr