říkám si k čemu to všechno je
chodit do práce dělat že mě něco doopravdy zajímá
svajpovat na tinderu a pak chodit na rande a předstírat že to tak doopravdy chci
baví mě turistika zvířata jsem skvělá partie a co ty
co ty
letní večery prokecaný do dna holá kůže a na ní doteky
to hluboký pouto co nejde přerušit aspoň si to myslíš
než ho kleštěma zaživa přestřihne jak pupeční šňůru a můžeš si řvát mužeš si řvát
spolykat všechnu bolest dýchat horkej asfalt odpoledne po práci
kdy se prostě nemůžeš zvednout nemůžeš dál
stejně na to myslíš každej den
chceš se ho dotknout absorbovat do sebe všechny ty promarněný roky čekání
aspoň na chvíli znovu milovat opravit to co se zaseklo
někde mezi tím dobrým a tím naprosto nesnesitelným
někde tam kde se ti ještě občas doopravdy chtělo žít
baví mě neexistovat utopit mozek v alkoholu a donekonečna zírat na hloupý pořady v televizi a co ty
co ty
A co ty.. mě rozčiluje taky. Jenže já na ty rande pak nechodím. Nejde mi to. A když se někdo ptá, co proto jako dělám, říkám nic.
12.05.2022 23:20:25 | Loveless
co já...no mě to nebaví... je dobrý tvůj text a je dobrý jít i něco dělat... třeba si umýt okna;)
24.04.2022 21:33:16 | Malá mořská víla
...někdy je cesta dozadu ten jedinej dobrej směr kudy vpřed, všechno už je stejně jiný...lidi i možnosti...;-)protože nejsi odnikud...
24.04.2022 11:45:27 | Marten
Dobrý je to...
24.04.2022 01:44:57 | MonoGame