Venku se smějou
asi je jim hej
asi něco vypili
je tma
a noc je ještě mladá
půjdou zase pít
nebo možná ne
zítra bude pátek
víkend ještě nezačal
ještě jeden den
pak zas půjdou pít
bude dobrá
nálada
..."Škopková: „Prosim tě, řekni mi, co na tom chlastu máš...” Škopek: „Já ti to řeknu, a ty začneš chlastat taky..."..;-)
29.04.2022 15:15:17 | Marten