Tak mi šeptá svědomí
Hej, proč sedíš tak v koutě
trapně ztrápená
jdi do víru velkoměsta
netvař se tak hloupě
doba je tak vířívá
neóny diskoték
přítmí zákoutí
běž a nech se unést
volností a ženskostí.
Však copak mohu
nemám sílu
z podlahy zvednout byť jen jednu nohu
vždyť mám svou víru.
Víru v co
v něco co možná není
a proto bez uzardění
sedíš v koutě
čekajíc na souchotě
běž se bavit
jsi v tom věku
nenuť se k breku
a běž
já nejsem tvá lež.
Však copak mohu
mám své stíny
nevěřit Bohu
jak pak žít s těmi pocity viny
co mi zítra přineseš?
Kde je pravda
kde je lež
kde je kázeň
co je běs
kde je svoboda
co jsou pouta
kde je smysl života
jak dostat se z kouta
a žít…
...bez tebe....
....volně žít...