Zařídíš se podle stavu
podle svojí situace
to bys někdy musel ale
no však víš
něco prostě nezměníš
Můžeš se tím trápit dál
můžeš být jen malý král
Smířit se a odpustit
najít ten svůj vnitřní klid
a tou cestou zkusit
zkusit dál jít
co by sis ted' nejvíc přál
být zas jako velký král
jako král
Jo, Jo. To je trefné a dobře formulované dílko.*
Který král, by se měl smířit s méně knedlíky na talíři? Myslím, že ani egu někdy neuškodí, když odloží si...
26.06.2022 17:15:49 | šerý